Aanvraag fietsZeker Betaalplan               

Naar aanleiding van de door Balk Rijwielen gemaakte offerte voor de aankoop van een nieuwe fiets of E-bike, vraagt u simpel via het aanvraagformulier een offerte aan voor het fietsZeker Betaalplan. Naar aanleiding van de door u verstrekte gegevens, wordt u op de door u gewenste dag en tijdstip telefonisch benaderd door een van de adviseurs. Hierna hebt u binnen enkele werkdagen een offerte. Na goedkeuring van uw aanvraag en het afsluiten van de offerte, ontvangt u het aangevraagde bedrag op uw bank- of girorekening en dit kunt u op de afgesproken dag aan Balk Rijwielen overmaken of aan de kassa per pin betalen.

Aanvraag voor een financiering doen? klik op onderstaande link:
http://www.fietszeker.nu/betaalplan.aspx

Service en Onderhoud                    

Balk Rijwielen heeft al de nodige ervaring met de verkoop, de service en het onderhoud van E-bikes. Als geen ander weten wij daarom ook dat zo’n fiets niet alleen complexer is dan een gewone hybride of toerfiets qua uitvoering, maar dat een E-bike ook jaarlijks meer aan noodzakelijke service en onderhoud nodig heeft.      

           
Duurzaam maar ook kostbaar
Uiteraard zijn de E-bikes die wij verkopen met de grootste zorg gefabriceerd door de leveranciers. Echter, het blijft natuurlijk altijd techniek. Iedere E-bike beschikt over een aantal duurzame maar ook kostbare componenten, waaronder de accu en de motor. Raakt zo’n onderdeel onverhoopt buiten de garantietermijn defect en dient het vervangen te worden, dan is er al gauw sprake van een kostenpost van meer dan € 600,00; Door regelmatige, vakkundige  inspectie en onderhoud, wordt de kans op storingen en defecten al aanzienlijk verminderd. 

                 
Voorkom verrassingen
Om voor u de noodzakelijke uitgaven voor Service en Onderhoud overzichtelijk te houden en u hiernaast te verzekeren tegen onvoorziene uitgaven, hebben wij het fietsZeker SOG programma ontwikkeld. Een programma dat u maximale zekerheid geeft en de garantie biedt van jarenlang zorgeloos Fietsplezier, altijd voor één vast bedrag per maand!                 

Onderstaand een voorbeeld van een fietsZeker SOG pakket:

                 Gedurende 5 jaar na aankoop van uw E-bike:                 

  • Alle inspectie-, Service- en Onderhoudsbeurten
  • Jaarlijkse inspectie van verlichting en alle draaiende onderdelen
  • Vervanging van defecte onderdelen en t.g.v. slijtage
  • Defecte accu of motor wordt gratis vervangen
  • Geen kosten voor arbeidsloon!
  • Altijd voor een vast bedrag per maand (afhankelijk van adviesprijs E-bike)

 

Kom langs in onze winkel zodat wij u er alles over kunnen vertellen.


Sluiten

Balk Rijwielen maakt gebruik van cookies om: Te zorgen dat artikelen in uw winkelwagen worden bewaard en u bepaalde gegevens niet steeds opnieuw hoeft in te voeren; Fouten en problemen op te sporen en zo continu te werken aan een betere website; Nieuwe ontwikkelingen te testen; Persoonlijke en relevante aanbiedingen mogelijk te maken.