Sigma | ROX 2.0 Gps

Sigma fietscomputer ROX 2.0 GPS White Top mount set

Sigma fietscomputer ROX 2.0 GPS White Top mount set
Sigma fietscomputer ROX 2.0 GPS White Top mount set
Sigma | ROX 2.0 Gps | FCS01053

Sigma fietscomputer ROX 2.0 GPS White Top mount set

Op voorraad in de webshop

84,95

Op werkdagen voor 11.00 besteld, over 2 dagen bezorgd.
Let op: Webshop artikelen zijn niet perse voorradig in onze winkel
Helaas, een groter aantal van dit product is niet beschikbaar

Beschrijving

ROX 2.0 GPS White top mount set (overclamp Butler houder + USB-C oplaadkabel) De ROX 2.0 GPS fietscomputer is perfect voor alle recreatieve sporters, die voor een aantrekkelijke prijs de essentiële voordelen van een GPS fietscomputer gebruikentegen een aantrekkelijke prijs. Door de grote en goed afleesbare display in combinatie met eenvoudige bediening is het een ideale fietscomputer bij de fietsrit. 14 functies zoals de snelheid, afstand en trainingstijd, track-navigatie en turn-by-turn aanwijzingen (via Sigma Ride app en/of Komoot app) en de koppeling met de E-bike zijn voor de ROX 2.0 fietscomputer geen probleem. Dankzij de gratis SIGMA RIDE app kunnen de actuele ritgegevens altijd via de SIGMA RIDE app op de smartphone worden bekeken en geanalyseerd. Het contrastrijke 2-inch grote display van de ROX 2.0 is vanwege haar afmetingen en de extra grote cijfers ook tijdens de rit zeer goed afleesbaar. Een speciale Red Circle rechtsboven in het display heeft een gekleurde achtergrond en biedt fietsers een innovatieve en hoogwaardige weergave van hun trainingsgegevens. In combinatie met de gratis SIGMA RIDE app voor de smartphone kunnen individuele displayweergaven met slechts enkele kliks worden ingesteld - er kunnen tot wel zes schermen met steeds twee waarden worden geconfigureerd. De actuele snelheid wordt als derde waarde permanent op het display weergegeven.
Groot display, Het contrastrijke 2-inch grote display van de ROX 2.0 is vanwege haar afmetingen en de extra grote cijfers ook tijdens de rit zeer goed afleesbaar. Een speciale Red Circle rechtsboven in het display heeft een gekleurde achtergrond en biedt fietsers een innovatieve en hoogwaardige weergave van hun trainingsgegevens. In combinatie met de gratis SIGMA RIDE app voor de smartphone kunnen individuele displayweergaven met slechts enkele kliks worden ingesteld - er kunnen tot wel zes schermen met steeds twee waarden worden geconfigureerd. De actuele snelheid wordt als derde waarde permanent op het display weergegeven.
Altijd startklaar, De ROX 2.0 fietscomputer wordt in een handomdraai op het stuur gepositioneerd. De montage van kabels of sensoren is niet nodig. Na het inschakelen bepaalt de ROX 2.0 binnen enkele seconden middels GPS en GLONASS de positie van de fietser. In combinatie met de intuïtieve bediening met behulp van twee knoppen kan de fietsrit direct worden gestart.
SEARCH & GO - het slimme 1-punts navigatiesysteem, Met de nieuwe "Search & Go Navigatie" kun je snel elke bestemming vinden, ingeven en ernaartoe navigeren. Voer een adres in in de SIGMA RIDE app of klik op een punt op de kaart. De route wordt berekend aan de hand van je ingestelde route-voorkeuren zoals straten, fietspaden, onverharde paden, wandelpaden). Aansluitend kan de route direct op de ROX 2.0 worden gestart of voor later in de SIGMA RIDE app worden opgeslagen. Als je de route opgeslagen hebt, kun je deze ook als GPX-bestand exporteren of delen met je vrienden.
Creëer zelf tracks of importeer tracks uit externe portals, De ROX 2.0 kan eenvoudig worden gekoppeld met de SIGMA RIDE app. Je kunt de Ride app ook gebruiken om routes te synchroniseren uit het SIGMA DATA CENTER, onze software waar je zelf routes kunt maken of importeren van externe portals zoals komoot of Strava. Naast de track-weergave krijg je ook de turn-by-turn aanwijzingen in beeld op je ROX fietscomputer. De geselecteerde track kan ook worden opgeslagen op de fietscomputer en kun je 'offline' fietsen zonder dat je perse met je smartphone verbonden moet zijn. Ook kun je de turn-by-turn middels een pijl in de Red Circle tonen waarbij deze de afstand aftelt tot de volgende afslag af door middel van gekleurde balkjes. Bovendien wordt het aantal meters tot de volgende afslag getoond.
De ROX 2.0 is E-bike ready en kan zeer eenvoudig met vele E-bikes worden gekoppeld. De GPS fietscomputer maakt verbinding met het compatibele E-bike-systeem en toont de actuele stand van de trapondersteuning, accustatus, licht en overige gegevens op het display of in de Red Circle.
Met de SIGMA RIDE app worden trainingsgegevens via BLE naar de smartphone overgedragen en verzameld. De belangrijkste data en statistieken kunnen middels gekleurde datavelden overzichtelijk worden weergegeven, bliksemsnel van het smartphone worden afgelezen en handig worden geëvalueerd.