KTM

KTM, oorspronkelijk bekend als een Oostenrijkse fabrikant van motorfietsen, heeft zich de afgelopen jaren ook gevestigd als een prominente speler op de markt voor fietsen.

slider image
Unsplash

Modern design

Betrouwbaar

Comfortabel

Unsplash

Vakmanschap en kwaliteit

KTM-fietsen staan bekend om hun uitstekende vakmanschap en geavanceerde technologie. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en componenten om fietsen te produceren die zowel duurzaam als prestatiegericht zijn. Of je nu een fanatieke mountainbiker, een fervent wielrenner of een stadsfietser bent, KTM biedt een breed scala aan modellen die aan verschillende behoeften voldoen.

Een groot aanbod

KTM biedt een breed scala aan fietsmodellen, waaronder mountainbikes, racefietsen, e-bikes en stadsfietsen. Voor mountainbikeliefhebbers zijn er modellen beschikbaar voor verschillende disciplines, zoals cross-country, trailrijden en enduro. Deze fietsen zijn ontworpen met functies zoals veringssystemen, robuuste frames en krachtige remmen om de uitdagingen van offroad-terrein aan te kunnen.

Unsplash
Unsplash
Unsplash

Wil je meer weten?

Van kinderfietsen, toerfietsen en E-bikes tot aan technische hoogstandjes op het gebied van mountainbikes en racefietsen kan men bij Balk terecht.

Heb je advies nodig? Je kunt ons altijd een vraag stellen. Neem contact met ons op via de contactpagina. Liever persoonlijk contact, of wil je fietsen bekijken en uitproberen? Je kunt ook altijd bij ons langskomen. Wij vertellen je graag meer over ons assortiment.

Unsplash