Van Raam

Van Raam is fabrikant van aangepaste fietsen en is gespecialiseerd in het fabriceren van driewielfietsen, de scootmobielfiets, lage instapfietsen, de loophulp, duofietsen, tandems, rolstoelfietsen en transportfietsen.

slider image
Unsplash

Inclusief

Kwaliteit

Vrijheid

Van Raam fietsen

Ontdek Unieke Aangepaste Fietsen

Van Raam is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van unieke aangepaste fietsen voor mensen van alle leeftijden en met diverse mobiliteitsuitdagingen. Met een breed scala aan modellen, zoals rolstoelfietsen, driewielers en tandems, biedt Van Raam iedereen de mogelijkheid om van fietsen te genieten. De focus ligt op kwaliteit, comfort en veiligheid, zodat iedereen met plezier en zelfvertrouwen kan fietsen. Maak nu een afspraak en wij helpen u met uw keuze.

Op Weg naar Samen Fietsen voor Iedereen

Bij Van Raam geloven we in inclusiviteit en streven we ernaar om fietsplezier toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun beperkingen. Onze filosofie is gebaseerd op het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardige aangepaste fietsen die voldoen aan de behoeften en wensen van onze klanten. We streven naar duurzaamheid, innovatie en gebruiksvriendelijkheid, zodat iedereen de vrijheid van bewegen kan ervaren en samen kan genieten van het plezier van fietsen. Maak nu een afspraak en maak deel uit van de Van Raam inclusieve fietsgemeenschap!

Van Raam fietsen
Van Raam fietsen
Van Raam fietsen

Wil je meer weten?

Van kinderfietsen, toerfietsen en E-bikes tot aan technische hoogstandjes op het gebied van mountainbikes en racefietsen kan men bij Balk terecht.

Heb je advies nodig? Je kunt ons altijd een vraag stellen. Neem contact met ons op via de contactpagina. Liever persoonlijk contact, of wil je fietsen bekijken en uitproberen? Je kunt ook altijd bij ons langskomen. Wij vertellen je graag meer over ons assortiment.

Unsplash