Batavus

Al ruim een eeuw maken wij fietsen vanuit onze fabriek in Heerenveen. Sterke, veilige en moderne kwaliteitsfietsen waarmee jij zorgeloos de weg op kunt.

slider image
Unsplash

Kwaliteit

Comfort

Duurzaamheid

Batavus fietsen

Geniet van Kwaliteit en Comfort

Batavus is een vertrouwd merk dat hoogwaardige fietsen ontwerpt voor dagelijks gebruik. Met een breed assortiment stadsfietsen, elektrische fietsen en meer, biedt Batavus comfortabele en betrouwbare fietsen voor iedereen. Of je nu naar je werk pendelt, boodschappen doet of gewoon wilt genieten van een ontspannen fietstocht, Batavus heeft de perfecte fiets voor jou. Bestel nu en ervaar dagelijks fietsplezier met kwaliteit en comfort!

Innovatie, Duurzaamheid en Fietsplezier

Bij Batavus streven we naar innovatie en duurzaamheid in al onze fietsen. Onze filosofie is gericht op het ontwerpen en produceren van milieuvriendelijke fietsen die bijdragen aan een groenere toekomst. We zetten ons in voor hoogwaardige materialen, slimme technologieën en een comfortabele rijervaring, zodat iedereen met plezier en gemak kan fietsen en tegelijkertijd het milieu kan sparen. Bestel nu en maak deel uit van onze missie naar duurzaam fietsplezier!

Batavus fietsen
Unsplash
Unsplash

Wil je meer weten?

Van kinderfietsen, toerfietsen en E-bikes tot aan technische hoogstandjes op het gebied van mountainbikes en racefietsen kan men bij Balk terecht.

Heb je advies nodig? Je kunt ons altijd een vraag stellen. Neem contact met ons op via de contactpagina. Liever persoonlijk contact, of wil je fietsen bekijken en uitproberen? Je kunt ook altijd bij ons langskomen. Wij vertellen je graag meer over ons assortiment.

Unsplash