Loekie

Loekie is al ruim 30 jaar het A-merk voor kinderfietsen van 12,5 tot en met 22 inch, voor kinderen van 3 t/m 9 jaar. Misschien heb je zelf ook wel leren fietsen op een Loekie kinderfiets!

slider image
Unsplash

Veilig

Betrouwbaarheid

Kleurrijk

Unsplash

Veiligheid, Betrouwbaarheid en Kleurrijke Avonturen voor Jonge Fietsliefhebbers

Loekie is een vertrouwd merk als het gaat om kinderfietsen. Met de nadruk op veiligheid, betrouwbaarheid en kleurrijke avonturen, biedt Loekie een breed scala aan fietsen voor jonge fietsliefhebbers. Elke Loekie kinderfiets is zorgvuldig ontworpen en gebouwd om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en biedt een veilige en comfortabele fietservaring. Of het nu gaat om de eerste stappen op een loopfiets, het leren trappen op een zijwielfiets of het avontuur op een stoere mountainbike, Loekie heeft de perfecte fiets voor elk kind. Bestel nu en laat je kind onvergetelijke fietsplezier beleven met Loekie!

Stimuleer Zelfvertrouwen, Ontdekken en Plezier

Bij Loekie geloven we dat fietsen niet alleen gaat om het leren van een nieuwe vaardigheid, maar ook om het stimuleren van zelfvertrouwen, ontdekken en plezier hebben. Onze filosofie is gericht op het creëren van onvergetelijke fietsmomenten voor kinderen. Met onze kleurrijke en betrouwbare kinderfietsen willen we kinderen aanmoedigen om nieuwe avonturen te ontdekken, hun grenzen te verleggen en hun passie voor fietsen te ontwikkelen. Bij Loekie staat veiligheid voorop, zodat ouders met een gerust hart hun kinderen kunnen laten schitteren op hun Loekie fiets. Bestel nu en laat je kind stralen met Loekie!

Unsplash
Unsplash
Unsplash

Wil je meer weten?

Van kinderfietsen, toerfietsen en E-bikes tot aan technische hoogstandjes op het gebied van mountainbikes en racefietsen kan men bij Balk terecht.

Heb je advies nodig? Je kunt ons altijd een vraag stellen. Neem contact met ons op via de contactpagina. Liever persoonlijk contact, of wil je fietsen bekijken en uitproberen? Je kunt ook altijd bij ons langskomen. Wij vertellen je graag meer over ons assortiment.

Unsplash