Topmerken en topservice

Bij E-bikes zijn accu’s van goede kwaliteit van groot belang en daarom verkopen wij alleen topmerken. Om onze klanten naast topmerken ook topservice te kunnen verlenen volgen onze monteurs speciale cursussen om altijd up-to-date te blijven.

Verder hebben wij in onze winkel van circa 700 m2 ook een uitgebreide collectie aan kinderfietsen, toerfietsen, mountainbikes en vele topmerken racefietsen. Daarbij besteden wij veel zorg aan de juiste afstelling van de fietsen die wij verkopen. Want een perfecte afstelling voorkomt later veel klachten. Vooral bij racefietsen is de juiste afstelling van de fiets op het lichaam van de berijder van cruciaal belang om op lange afstanden goede prestaties te kunnen leveren.

​​​​​​​Bij Balk Rijwielen vinden wij het dus belangrijk dat mensen zich prettig voelen op hun fiets!”

Unsplash

Sleutelservice

Bent u uw fietssleutel kwijt of wilt u een extra reserve sleutel bij laten maken? Dat kan! 

Onderhoudsbeurten

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het onderhoud aan uw fiets.

Heeft u vragen?

Stel gerust uw vraag. Wij staan u graag te woord. Telefonisch, via de mail of in onze winkel.

Wil je meer weten?

Van kinderfietsen, toerfietsen en E-bikes tot aan technische hoogstandjes op het gebied van mountainbikes en racefietsen kan men bij Balk terecht.

Heb je advies nodig? Je kunt ons altijd een vraag stellen. Neem contact met ons op via de contactpagina. Liever persoonlijk contact, of wil je fietsen bekijken en uitproberen? Je kunt ook altijd bij ons langskomen. Wij vertellen je graag meer over ons assortiment.

Unsplash